OVER

Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de schoonheid van het leven. Vaak is deze verborgen of weggestopt. Via verschillende creatieve praktijken, zoals architectuur, ikebana (kunst van bloemschikken) en butoh-dans, zocht ik naar manieren om deze schoonheid  te ont-dekken en een plek in de wereld te geven.

In shiatsu ontdekte ik een authentieke manier om met de beweging van het leven mee te kunnen stromen. In het hier en nu, meegaan met wat is zonder oordeel. 


Shiatsu is meer dan een massage of therapie: het is een meditatie in beweging, een dans van energieën, een levensfilosofie waarin iedereen zich opnieuw kan verbinden met zijn diepe zelf en zich kan ontdekken als een acteur van zijn eigen welzijn.

Mijn doel is om de verandering in ieder van ons te laten ontkiemen zodat iedereen kan bloeien.

 

Als moeder onderzocht ik zelf naar de voordelen van shiatsu tijdens de zwangerschap, tijdens de bevalling en na de geboorte. Mijn wens is om mijn kennis te delen en moeders, vaders en hun baby's te ondersteunen op de mooiste reis.

 

VALENTINA

Ik ben opgeleid als shiatsu-massagetherapeut aan de Accademia Italiana Shiatsu Do (Italië), Iokaï (België), Wellmother (Verenigd Koninkrijk). Ik ben ook opgeleid voor oliemassage voor aanstaande moeders bij VET (België).